Beoordelingen van Pizzeria Appelscha Appelscha

Recente recensies

5.0
André
14 april 2024
Irma
7 april 2024
Talman
7 april 2024

Pizza besteld vanaf een camperplaats. Onder het mom: geen zin in gedoe. Superlekkere pizza's, dunne bodem en goed belegd. Je krijgt als je online besteld een bevestiging met daarin de geschatte bezorgtijd. Handig! De pizza betaal je van tevoren via Ideal. Je hoeft em dus alleen nog maar op te eten na aflevering. Aanrader!

Pieter
5 april 2024
Laura
4 april 2024
Anoniem
24 maart 2024

Er zat heel veel vet bij de shoarma van de shoarmaschotel, verder was de bestelling prima en hebben we er weer van genoten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

P
21 maart 2024
Pieter
16 maart 2024
Bettina
16 maart 2024

Heerlijke pizza + brood, helaas miste de kruidenboter maar deze werd super snel na bezorgd! Super! Vriendelijke bezorger!

Marcel Verheul
8 maart 2024

Bij beide pizza lag alles naast de pizza. Dozen zijn blijkbaar gevallen.

Reactie van Pizzeria Appelscha

Goedemorgen, Bedankt voor je feedback. Wat spijtig om te horen. Dat het niet helemaal naar wens was. Wij streven er altijd na om alles naar wens te laten verlopen. hierbij krijg je van ons een waardebon van 10,- op je volgende bestelling. Wij hopen hierbij een passende tegemoetkoming aan te bieden. Graag tot de volgende keer :) Met vriendelijke groet, Team Pizzeria Appelscha

Nina
7 maart 2024

Heerlijke pizza.

Irma
3 maart 2024

Eten was van goede kwaliteit en snel bezorgd. Wel was het bakje pindasaus open gegaan en door de tas gesmeerd. En waren de ingrediënten van de pizza gevallen..... erg jammer. Toen heb ik gebeld en werd het keurig opgelost.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Sjoerd
25 februari 2024

Goed eten ,niet vet ,en altijd op tijd

ER WEE
17 februari 2024

Vroeger aangekomen dan aangegeven. Lekker gegeten.

cwe
17 februari 2024

Echt snel bezorgd. Goed op temperatuur en ook nog voorgesneden! Top!

Pieter de Haan
17 februari 2024

Normaal altijd heerlijke pizza. Deze keer slap, nat en flauwe pizza. Jammer

Dijkstra
16 februari 2024

Heerlijke bodem, goede topping. Goede pizzaria. Voor herhaling vatbaar.

Saskia Hakze
11 februari 2024

Het was weer top zoals altijd 👍🏼

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Stam
10 februari 2024

Graag een gemengde salade zónder vlees of vis in jullie aanbod.

Gerda
7 februari 2024

Prima pizza en lekker warm

rotteveel
28 januari 2024
Agnes
28 januari 2024
K.v.Riezen
27 januari 2024

Pizza en spaghetti uitstekend 5 sterren waard. De kapsalon was echter ver onder de maat, droog, en van boven zwart verschroeide. Erg jammer.

Otto Dörholt
23 januari 2024

Heerlijk en doeltreffend

Harten
17 januari 2024

Al jaren de beste pizzaria in Appelscha.

Dick
16 januari 2024

Heerlijke pizza's!

D.
7 januari 2024

Pizza is goed van smaak. Er zitten echter weinig ingrediënten op. Dat valt tegen voor een chefs tip pizza van 15.99

Pietje
7 januari 2024

Pizza's waren koud

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

ER WEE
30 december 2023

Alweer goed👍

marga
20 december 2023

de pizza is zoals altijd prima. de prijzen lopen teveel op..

Jan Drenth
13 december 2023

Gisteren en vandaag eten laten bezorgen van Pizzeria Appelscha, gisteren was het een overheerlijke pizza en vandaag ieder een shoarma Appelscha speciaal schotel, ook echt heerlijk. De bezorging was ook keurig op tijd. Kortom een geweldige ervaring van deze Pizzeria.

Herman
11 december 2023

Snel geleverd en een lekkere pizza!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

C.W.C. Lierop-Rooijackers
7 december 2023

Nogmaals bedankt voor het bellen over de bestelling

Michiel
26 november 2023
Anne&Anja
25 november 2023
Verena
24 november 2023

Helaas alweer knoflooksaus gekregen ipv kruidenboter. Verder goed en lekker!

Marlies
24 november 2023

Prima voor elkaar. Altijd lekkere pizza's. Hooguit klein beetje aan de droge kant

Henri Uuldriks
24 november 2023
Karin van Houten-Bult
20 november 2023
Elisabeth
18 november 2023

Heerlijke pizza...

J
18 november 2023

Heerlijk gegeten! Lekkere spaghetti en was nog heel warm toen het aankwam en de smaak was voortreffelijk. Bestelde om 18.00 en dan moet je wel wat langer wachten dan normaal maar het was het wachten meer dan waard!

Anneke
18 november 2023

15 minuten eerder bezorgd dan verwacht.

Anne & Anja 73
18 november 2023
Irma
13 november 2023

Goed eten! Bezorging duurt lang maar is wel duidelijk.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Anne & Anja 73
11 november 2023
Van der wel
10 november 2023

Vriendelijk en en eeten zeer goed

Anne & Anja 73
4 november 2023
Anniek
3 november 2023
Anne & Anja 73
28 oktober 2023
Mieneke Bosma-Algra
26 oktober 2023

De pizza en het broodje met kip was echt heerlijk... En levering was snel...

Anne & Anja 73
23 oktober 2023
Henk
23 oktober 2023
De Jong
22 oktober 2023
CijferPlus Administratie
20 oktober 2023

Was weer een prima bestelling! De pizza's waren erg lekker en de pizza calzone di pollo speciaal was erg goed gevuld. Ook de bezorging was binnen het aangegeven en gewenste tijdvak. Kortom een goede maaltijd!

Anne & Anja 73
15 oktober 2023
Anneke
14 oktober 2023
Anne & Anja 73
9 oktober 2023
Corrie
1 oktober 2023

Heerlijk!

Pieter de Haan
27 september 2023

2 pita broodjes besteld en betaald. Maar 1 gekregen.

Alie
3 september 2023

Heerlijke pizza's en tijdige levering volgens bestelling.

J. Nicolai
2 september 2023

Heerlijke pizza! Top!

Sjoerd
2 september 2023

Heerlijk eten en als altijd op tijd

Johannes de vegt
27 augustus 2023
Boersma
23 augustus 2023

Echt heerlijk gegeten we komen zeker weer.

Van der Wal
20 augustus 2023

Top! Heerlijke pizza!

Irma
19 augustus 2023

Lekker maar beetje weinig. Kleine pizza. Beetje sla. Beetje friet. Verkeerde frisdrank.

Anne & Anja 73
18 augustus 2023

Prima service, leuk team. Top

Keesjan Ruissen
18 augustus 2023

Top pizza's!

Tineke Buursma
13 augustus 2023
A.M.J
10 augustus 2023

Binnen een half uur stond de bezorger voor de deur met mijn pizza. Super, evenals de pizza trouwens, lekker gegeten!

Hanneke
9 augustus 2023

Heerlijke Italiaanse pizza met een dunne bodem! Voor herhaling vatbaar!

Henk
6 augustus 2023

Heerlijk gegeten met de familie. Op tijd bezorgt en goed warm.

G Geerligs
4 augustus 2023

Perfect op tijd bij de camping afgeleverd en de pizza’s waren heerlijk!

Pouwlina van Meekeren
3 augustus 2023

Eten was niet heel warm meer en portie was erg klein, ben niet eens een grote eter! Ook zat er geen bon bij, ben zakelijk ah eten onder werktijd.

R. de Jong
2 augustus 2023

De lekkerste pizza ever

Angenieta
2 augustus 2023

Super verse, lekkere pizza’s

Henk
2 augustus 2023
Klant
1 augustus 2023

Lahmacun shoarma: niet wat ik had verwacht klein en dun bijna geen vlees vulling te veel en verschillende rauwkorst. Pizza was goed van smaak maar erg klein. Had wel betere kwatiteit verwacht met zulke prijzen!

Reactie van Pizzeria Appelscha

Bedankt voor uw review. Wat jammer om te vernemen dat u niet tevreden bent over uw bestelling. Een lahmacun wordt echter altijd gemaakt van dun deeg. Dat is een van de belangrijkste kenmerken van een lahmacun. Voor wat betreft de pizza, klopt het dat deze wat kleiner was. Dat is niet gek. U had namelijk een kinderpizza Europa besteld. Zoals de naam doet vermoeden, zijn kinderpizza’s vanzelfsprekend kleiner. Dit staat ook vermeld bij de betreffende pizza’s en de prijzen hiervoor zijn dan ook lager. Overigens is het wellicht goed om te weten: dinsdag is het bij ons pizzadag. Als u telefonisch besteld betaalt u voor alle pizza’s slechts €9,50. Dus óók voor de grote pizza’s. Op https://www.pizzeria-appelscha.nl/acties/ is hier meer informatie over te vinden. Hopelijk kunnen we u voortaan een betere ervaring geven. Met vriendelijke groet, Pizzeria Appelscha

Annemarie Goettsch
31 juli 2023

Pizza was niet gesneden en was niet warm! Smaak was prima!

Reactie van Pizzeria Appelscha

Beste Annemarie, Bedankt voor uw review. Wat jammer om te vernemen dat uw pizza niet gesneden was. Dit was onze fout, omdat u het wel aangegeven had. Waarschijnlijk heeft een van onze aanwezige medewerkers de notitie over het hoofd gezien. Onze excuses daarvoor. We zullen er in het vervolg beter op letten. Voor wat betreft de pizza kwam deze kort daarvoor uit de oven. U heeft dus een warme pizza meegekregen. Het is echter onvermijdelijk dat de pizza afkoelt op de weg naar huis, aangezien u de bestelling heeft afgehaald. Mocht u dit in het vervolg willen voorkomen dan raad ik u aan om gebruik te maken van onze bezorgservice. Hierbij wordt de pizza in een warmhoudtas/box bij u afgeleverd en kunt u dus óók thuis genieten van een warme pizza. Met vriendelijke groet, Pizzeria Appelscha

Sietske
31 juli 2023

Voor de 2de keer niet de volledige bestelling

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

Darline lacroes
30 juli 2023

Eten was mooi optijd bezorgd smaakte voortreffelijk en zeker voor herhaling vatbaar. Een echte aanrader

De Haakjes
29 juli 2023

Vandaag een grote bestelling gedaan. Het was druk, maar de bestelling was binnen een uur klaar. Onwijs lekker alles heet en goed gaar. Daarnaast de prijs ook goed te doen 🥰

José
28 juli 2023
C Herder
26 juli 2023

Ons eten kwam 20 min te vroeg. Wel erg lekker en gelukkig waren we zelf aan de vroege kant. Maar te vroeg is niet altijd handig ...

Vanessa Liefting
26 juli 2023

Superlekkere pizza’s!

Meijerink
20 juli 2023

Het eten was weer erg goed zoals we van jullie gewend zijn! alleen ik had een Kalfsdoner schotel besteld en we kregen een kapsalon kalfsdoner.

Haak
16 juli 2023

Super lekker pizza’s. Snel klaar.

José
15 juli 2023
Johan Boxem
14 juli 2023

De bestelde pizza's waren heerlijk en mooi op tijd bezorgd.

Els
11 juli 2023
Johanna
10 juli 2023

Niets dan lof!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

R. van der Wal
9 juli 2023

Weer een prima bestelling

Margaretha Onclin
8 juli 2023

Heerlijke pizza en Shoarma schotels. En de aardappelschijfjes zijn ook favoriet hier. En jet personeel is erg vriendelijk en altijd in voor een grapje😊

Jellie wijnja
1 juli 2023

Dik in orde

C.W.C. Lierop-Rooijackers
1 juli 2023
**
28 juni 2023

We hadden een halve portie? Bakjes waren bijna niet gevuld, misten de wiskeysaus en het pita broodje. Heel jammer.

Nico Huisman
26 juni 2023

Helaas ontbrak de knoflooksaus, verder was het heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

CW Dijkhuizen
22 juni 2023

Heerlijke pizza”s, goed belegd en goed van smaak Op tijd klaar Vriendelijk personeel

Sandra
21 juni 2023

Lekkere pizza’s, snel bezorg, en ik ben blij met de nieuwe dozen deze worden minder snel “nat” op de bodem. Enig puntje van verbetering. De kruidenboter stond waarschijnlijk op de pizza dozen en was vloeibaar, de buitentemperatuur maakt het ook niet makkelijker nu. De sausjes en boter wellicht bij vervoer in een koeltasje doen? Maar voor de rest heerlijke pizza’s!

Ellen
20 juni 2023

Lekkere pizza's en de dieetwens was perfect uitgevoerd.